Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Водоканал отримав нову техніку від проєкту "Говерла"
2022-12-23

23 грудня автопарк КП "Миргородводоканал" поповнився новою технікою. Багатофункціональний екскаватор підприємство отримало завдяки проєкту USAID "Говерла". Вже на початку війни в Україні стартував цей проєкт для підтримки критичної інфраструктури під назвою «Говерла» (USAID - підтримка від американського  народу). До участі в проєкті було відібрано 5 громад Полтавщини. У їх числі – і Миргородська.

За словами міського голови Сергія Соломахи, у співпраці з американським проєктом наша громада уже отримала суттєву підтримку для різних галузей: "Від громади ми подавали потреби. Відповідні заявки узгоджували з представниками проєкту. І вже сьогодні для підприємства  привезли новий екскаватор. Його вартість -  понад 3,5 млн. грн. Очікуємо на нову техніку і для КП "Миргородтеплоенерго". Дякуємо американським друзям та проєкту "Говерла" за підтримку і допомогу нашій громаді та українцям у ці непрості часи. Маємо надію на подальшу плідну співпрацю. Разом - до перемоги".

Для комунального підприємства ця техніка дуже потрібна, адже наявний парк на 70 відсотків зношений і потребує постійного ремонту. Тож для виконання відповідних робіт раніше техніку доводилося орендувати.  Тепер завдяки  новому екскаватору фірми «JCB», який сьогодні отримали від USAID "Говерла", працівники будуть швидше виконувати ремонті роботи.

"Адміністрація КП «Миргородводоканал» висловлює подяку організаторам такого наразі необхідного проєкту, який дає змогу втілювати мрії в реальність. Ви допомагаєте спростити та  покращити нашу роботу,"- розповів директор КП "Миргородводоканал" Олег Говоруха.

 Миргородська громада є учасником проєкту USAID  “Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування” ("Говерла"). Кожна партнерська громада отримує комплексну підтримку для покращення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування, вдосконалення управлінських практик, надання послуг та місцевого економічного розвитку.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]