Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Внутрішньо переміщені особи отримали побутову техніку
2023-03-14

Внутрішньо переміщені особи, які проживають колективно, отримали побутову техніку від Фонду Віктора Пінчука за підтримки GEO ALLIANCE GROUP. У межах цього проєкту, який днями стартував у Миргородському районі, за короткий час покращено побутові умови переміщеним громадянам.

Сьогодні, 14 березня, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та представник Фонду Віктора Пінчука Сергій Прощенко зустрілися із переміщеними громадянами Миргородської громади та передали їм електроплити, мікрохвильовки, електрочайники та холодильник. Люди позитивно сприйняли візит та дякували за увагу і допомогу.

Після спілкування з переміщеними громадянами, відбулася зустріч із міським головою Сергієм Соломахою. Очільник громади та представник Фонду Сергій Прощенко підписали відповідні документи.

Сергій Соломаха  подякував Фонду Віктора Пінчука та GEO ALLIANCE GROUP за сприяння у реалізації проєкту в Миргородській громаді. 

До цієї ділової розмови також  долучилися голова Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич та його новопризначена заступниця Людмила Горобець. У ході зустрічі було обговорено інші заходи, спрямовані на соціальний захист та підтримку ВПО.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]