Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Візит до Миргорода експерта Ініціативи Європейського Союзу "Мери за Економічне Зростання"
2018-05-14

У кабінеті міського голови Сергія Соломахи відбулася зустріч з експертом Ініціативи Європейського Союзу "Мери за Економічне Зростання" Павлом Касьяновим, який прибув з інформаційно-моніторинговим візитом до Миргорода, як до потенційного учасника даної Програми ЄС.

Під час зустрічі обговорювались питання розробки Плану економічного розвитку міста. За рекомендаціями експерта, зазначений документ повинен включати конкретні пріоритетні проекти, що сприятимуть динамічному розвитку підприємництва, як важливого чинника сталого економічного та соціального зростання міста.

Як зазначив міський голова Сергій Соломаха, саме налагодження ефективного діалогу з представниками бізнесу та сприяння сталому економічного розвитку Миргородщини є пріоритетним для міської влади.

Крім цього, у ході зустрічі було визначено перспективи подальшої співпраці щодо залучення фінансових ресурсів на реалізацію зазначених проектів.

"Ініціатива ЄС "Мери за економічне зростання" - Велика програма, яка охоплює шість країн, Україна є одним з активних учасників програми. Один із компонентів програми - грантовий, який, напевно, найцікавіший для громад. Ключовими аспектами перемоги є якість написання програм для фінансування та їх інноваційність. Крім того, проекти мають сприяти покращенню бізнес-середовища, стимулюванню розвитку місцевого бізнесу. За цією програмою сума грантів досить суттєва - від 500 тис. до 1, 5 млн євро", - зазначив експерт Ініціативи ЄС "Мери за Економічне Зростання" Павло Касьянов.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]