Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вітаємо з державною нагородою!
2023-08-29

Миргородська міська рада щиро вітає першого проректора Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Віталія Курила з черговим визнанням. УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №502/2023 про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України від 23 серпня 2023 року за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов'язку нагороджено орденом «За заслуги» І ступеня. Пишаємося досягненнями науковця та дякуємо за співпрацю на освітянській ниві.

 

Віталій КУРИЛО - дійсний член (академік) Національної академії педагогічних наук України, перший проректор та голова вченої ради ЛНУ імені Тараса Шевченка, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України, відомий учений у галузі педагогіки та вітчизняної історії, організатор освіти, державний і громадський діяч. Багато років він присвятив роботі в стінах Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, який вивів на європейський рівень підготовки фахівців.  

 За час діяльності відзначений багатьма високими державними нагородами: орденом «За заслуги» ІІІ, ІІ ступенів, почесними грамотами Верховної Ради й Кабінету Міністрів України та багатьма іншими відзнаками. Має звання почесного доктора кількох університетів Європи й Китаю. Натхнення на працю Віталій Семенович черпає в рідному колективі та родинному колі. Його життєве кредо: «Не зупинятися!»

З черговою визначною державною нагородою Вас, Віталію Семеновичу! Пишаємося Вашими досягненнями і дякуємо за плідну співпрацю на освітянській ниві!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]