Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відповідальне батьківство - щасливе дитинство
2019-07-10

Із нагоди свята "День родини" міський голова Сергій Соломаха зустрівся з миргородськими родинами, які є зразком сумлінного виховання підростаючого покоління та збереження родинних традицій. Керівник міста подякував батькам і дітям та вручив родинам Подяки та цінні подарунки, надані Полтавською обласною державною адміністрацією у рамках обласної акції «Відповідальне батьківство - щасливе дитинство».

Родина Віталія Ковальчука та Лариси Дзядович характеризується  натхненням, завзятістю, любов’ю до творчості. Талановиті батьки передають свої вміння дітям, піклуючись про їх творчий та духовний розвиток. Ковальчук Назарій та Анна неодноразово ставали переможцями та лауреатами Всеукраїнських і Міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, демонструючи професійну гру на народних, духових та ударних інструментах.

Багатодітна родина Дьяченко Марії були змушені покинути рідну домівку в м. Донецьк у зв'язку з військовими діями та обрали своїм новим місцем проживання м. Миргород, де швидко стали його повноцінними жителями. Мати та її сини приймають беруть  участь в житті громади, долучаються до організації соціальних, культурних, благодійних заходів на рівні міста. Сини є призерами міських та обласних олімпіад з хімії, біології, інформаційних технологій. Дьяченко Іван та Данило відвідують дитячу студію відеомистецтв "Темп", є учасниками та організаторами молодіжних заходів з неформальної освіти: "Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй", "Школа успіху – 2018" від Фонду Кличко.

Міський голова Сергій Соломаха поспілкувався з родинами та подякував батькам і дітям за активну позицію та збереження сімейних цінностей, гідний приклад для інших. До привітань приєдналися заступник міського голови Олександр Гуржій та начальник відділу молоді і спорту Вікторія Козлова. Вони побажали родинам миру та злагоди, взаємодопомоги, взаєморозуміння та взаємної підтримки. 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про тиждень безпеки дорожнього руху в Україні

Тиждень безпеки дорожнього руху в Україні 13-19 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]