Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відчуй себе художником та збережи природу
2019-10-10

Щороку у другу неділю жовтня діячі мистецтва відзначають своє професійне свято – День художника. З цієї нагоди та з метою збереження природи, у Миргородській міській публічній бібліотеці для дорослих ім.Д.Гурамішвілі для студентів Університету III віку було проведено годину творчості «Відчуй себе художником та збережи природу».

Директор бібліотеки Анна Мірошниченко розповіла про життя і творчість видатних художників світу. Вони надзвичайні люди, яких Бог обдарував особливим талантом – творити красу і добро, які рятують наш світ. Тільки майстри пензля вміють доторкнутися поглядом до душі людини, побачити непомічену ніким красу. І тоді ця краса стає зрозумілою для кожного, хто дивиться на їхні роботи.

Екоактивістка Ольга Ошека розповіла про шкідливий вплив поліетиленових пакетів і пластику на довкілля і здоров’я. Турбота про навколишнє середовище – це не просто розумний підхід до сміття, а й використання екологічних матеріалів у повсякденному житті. Тому на годині творчості, яку провели Анна Мірошниченко та Ольга Ошека, підопічні Територіального центру виготовили для себе екоторбинку для носіння книг з джинсів, що були у вжитку. Кожен спробував відчути себе у ролі художника. З великим захопленням та завзятістю студенти Університету III віку розфарбовували свої екоторбинки. Хтось малював птахів, квіти, ягоди і фрукти, а хтось створював написи «Я люблю бібліотеку», «Я люблю читати», «Я люблю Україну». У кожного вона вийшла неповторна та гарна по-своєму. Її можна використовувати як чохол для книги, подарувати як сувенір на згадку про якусь подію, брати з собою на пляж і в подорож. Це стильно і модно. Тому давайте будемо дбайливо ставитися до природи та захищати нашу планету від сміття.

Підопічні Територіального центру щиро дякували організаторам заходу за цікавий майстер-клас та надіються на подальші зустрічі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]