Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулося засідання правління ІСС Ukraine
2021-09-06

В Українському національному комітеті Міжнародної торгової палати, який в Україні презентує найбільшу бізнес-організацію у світі, що об’єднує понад 6 мільйонів компаній, відбулося засідання Правління Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати.

На урочистостях були присутні народні депутати, урядовці та представники дипломатичного корпусу. Делегатом від Миргородської міської територіальної громади був перший заступник міського голови, віцепризидент Міжнародної торгової палати з питань розвитку регіонального бізнесу, член правління Олександр Острянин. До поважного зібрання також долучився  провідний український бізнес.

У своїй урочистій промові президент ІСС Ukraine Володимир Щелкунов відзначив, що цей і наступний рік для України має бути знаковий, оскільки накопичений критичний потенціал розвитку, і він обов’язково має відбитися в бурхливій енергії бізнесу. Підготовлена низка нормативних документів, які мають значно поліпшити підприємницький клімат в країні, зазначив Володимир Щелкунов. Серед таких проєктів – «Інвестгромада», яка створює базу для надходження інвестицій на регіональний рівень, «Екохаб» — заведення в Україну новітніх технологій, які мають запрацювати в напрямку енергозбереження, водоочистки, реальні напрацювання ланцюжків експорту-імпорту, які повинні забезпечити теоретичні розробки виходу на іноземні ринки в реальній площині.

З нагоди професійного свята подяками та відзнаками "Лідер Національного бізнесу" ІСС Ukraine було нагороджено низку підприємців. Як повідомив Олександр Острянин, серед нагороджених є і представники Миргородської міської територіальної громади: Олена Булойчик, Валерій Никоненко та Сергій Потирайло. Відзнаки миргородським підприємцям вручать на черговій сесії Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]