Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Відбулася 30 сесія Миргородської міської ради 8 скликання
2023-02-17

17 лютого відбулася 30 сесія Миргородської міської ради 8 скликання. Перед початком роботи  міський голова Сергій Соломаха оголосив хвилину мовчання за загиблими героями та мирними громадянами, які загинули внаслідок російської агресії.

Порядок денний сесії складався з понад 60 питань. Перше рішення, яке депутати підтримали одноголосно, стосувалося вшанування полеглих земляків. З метою відзначення жителів Миргородської міської територіальної громади, що проявили мужність, героїзм, незламність духу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, віддали життя за Україну, депутати присвоїли звання „Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади” (посмертно) ще 10 громадянам: Щемур Ельвірі, Бабенку Олегу, Колодному Володимиру, Киркушу Івану, Надутіку Богдану, Полістранту Володимиру, Бойку Євгенію, Горбаню Миколі, Шептуну Анатолію, Шабаліну Артему.

Далі депутати заслухали інформацію про виконання бюджету Миргородської територіальної громади за 2022 рік. У 2022 році бюджет громади (без врахування міжбюджетних трансфертів) отримав 495 543,3 тис. грн, що більше планових показників на відповідний період на 34 242,6 тис. грн, виконання дохідної частини становить 107,4 відсотка. Найбільше перевиконання планових показників становить податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плата за землю та акцизний податок.

Наступними рішеннями депутати перерозподіли частину бюджетних коштів, спрямувавши їх на реалізацію цільових програм.

Також було затверджено новий  список присяжних Миргородського міськрайонного суду;  затверджено Програму протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку в Миргородській міській територіальній громаді на 2023 рік; затверджено нові Положення окремих відділів; затверджено Положення про порядок та умови надання одноразової адресної грошової допомоги жителям Миргородської міської територіальної громади в новій редакції; затверджено оновлений Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг"; надано згоди на організацію співробітництва з Ромоданівською селищною територіальною громадою та  Великосорочинською сільською територіальною громадою.

Низка ухвалених рішень стосувалася земельних питань.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]