Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Весняне прибирання в Гаркушинцях
2022-04-25

Незважаючи на ситуацію в країні, чистота та порядок завжди були та будуть ознаками справжніх господарів своєї землі. Тому в рамках проведення місячника благоустрою Миргородської міської територіальної громади жителі села Гаркушинці дуже плідно попрацювали та навели лад на своїх прибудинкових територіях та в громадських місцях.

"З допомогою ТОВ "Астарта-Прихоролля", які надали техніку, та працьовитих чоловіків  було очищено від гілля значну територію центрального парку в Гаркушинцях. А жителі з Молодіжної та прилеглих до неї вулиць самотужки очистили від гілля та сміття територію, поруч з якою виросли їхні діти. Також торішнє листя було вивезено і з центральної частини села, території пам'ятника загиблим воїнам," - розповіла інспектор сектору по роботі з органами самоорганізації населення організаційного відділу Катерина Швайка. Інспектор додала: "Звичайно, роботи ще багато! Але спільними зусиллями ми все зможемо: і прибрати, і перемогти! Дякуємо всім мешканцям, які долучилися до прибирання, та ТОВ "Астарта-Прихоролля". 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]