Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Велосипедом на роботу: Миргородська громада продовжує Дні сталої енергії
2024-06-28

У Миргородській громаді тривають Дні сталої енергії, метою яких є підвищення екологічної свідомості та популяризація стійких способів життя. В рамках цих днів 28 червня було проведено акцію "Велосипедом на роботу". Цей захід має довгу історію у Миргороді та вже став традиційним. Він проводиться багато років поспіль, об'єднуючи мешканців міста, які прагнуть зробити свій внесок у збереження довкілля. Щороку до заходу приєднується все більше учасників, що свідчить про зростання екологічної свідомості серед громадян.

Цього року в акції взяли участь працівники Виконавчого комітету Миргородської міської ради, Управління соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Управління освіти, молоді та спорту, Відділ культури та інші. Велосипедисти з різних організацій та установ міста добиралися до своїх робочих місць на велосипедах та електросамокатах, демонструючи приклад екологічного способу життя.

Пересування на велосипеді має безліч переваг як для окремих осіб, так і для суспільства в цілому. Найбільша з них - це зниження викидів шкідливих речовин в атмосферу. Кожна поїздка на велосипеді замість автомобіля допомагає зменшити забруднення повітря, зменшити шум і знизити залежність від викопних видів палива.

Крім того, велосипедні поїздки сприяють поліпшенню здоров'я, адже регулярна фізична активність позитивно впливає на серцево-судинну систему, підвищує імунітет та загальне самопочуття. Велосипед також допомагає зекономити кошти, які могли б бути витрачені на пальне чи проїзд у громадському транспорті.

Варто зазначити, що згідно з підрахунками Львівської Асоціації Велосипедистів, Миргород було визнано найвелосипеднішим містом в Україні. Це звання відображає великий внесок міста у популяризацію велосипедного транспорту та розвиток велосипедної інфраструктури. Миргород активно підтримує велосипедистів, створюючи безпечні умови для їхнього пересування.

Місцева влада постійно працює над удосконаленням велосипедних доріжок, встановленням велосипедних парковок та іншими заходами, що сприяють комфортному використанню велосипедів. Це, в свою чергу, сприяє зростанню числа людей, які обирають велосипед як основний засіб пересування.

Дні сталої енергії у Миргородській громаді продовжуються, надихаючи все більше людей долучатися до екологічних ініціатив. Акція "Велосипедом на роботу" не лише сприяє збереженню довкілля, а й об'єднує мешканців міста навколо спільної мети – зробити Миргород ще більш чистим та зручним для життя.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]