Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Важливі рішення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
2024-07-05

4 липня відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Під час засідання було прийнято кілька важливих рішень, що мають безпосередній вплив на життя громади. Ось основні з них.

 

 

Заборона спалювання сухої рослинності

Сільськогосподарським підприємствам нашої громади було категорично заборонено спалювати післяжнивні залишки, стерню та суху рослинність. Це рішення ухвалено з метою запобігання пожежам, які можуть завдати значної шкоди навколишньому середовищу та майну громади. У разі потреби підприємства зобов’язані виділяти техніку для проорювання, попередження і гасіння пожеж. Спільні рейди для контролю за виконанням цього рішення проводитимуться разом із представниками Національної поліції та органів агропромислового розвитку, а також залучатимуть представників медіа для інформування населення.

 

Заборона в’їзду транспортних засобів до лісових масивів

З метою запобігання пожежам у лісових масивах було введено заборону на в’їзд усіх видів транспортних засобів до лісів, а також розведення багать на луках та в лісах. У разі потреби, планується організувати цілодобове чергування в лісових масивах та проведення рейдів для контролю за дотриманням правил пожежної безпеки.

 

Скасування громадських робіт для учнівської молоді

З огляду на щоденні повітряні тривоги та погіршення безпекової ситуації, було прийнято рішення скасувати громадські роботи для учнівської молоді в період літніх канікул у 2024 році. Це рішення ухвалено з метою забезпечення безпеки наших дітей у такий непростий час.

 

Регулярні перевірки захисних споруд

Відділ оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами продовжить щоквартальні перевірки стану захисних споруд цивільного захисту на території громади. Під час останньої перевірки було оглянуто всі 96 захисних споруд. Важливо своєчасно усувати всі виявлені недоліки для забезпечення належного рівня захисту населення у разі надзвичайних ситуацій.

 

Забезпечення пожежної безпеки

Співробітники Миргородського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області провели обстеження 53 об'єктів зберігання та переробки врожаю зерна, а також 36 хлібних масивів ранніх зернових культур. З метою забезпечення пожежної безпеки на полях зернових культур, елеваторах, зерноприймальних пунктах та в інших місцях зберігання зерна, буде проведено спільні рейди разом із представниками Національної поліції та органів агропромислового розвитку.

 

Рішення, ухвалені під час засідання комісії, спрямовані на підвищення рівня безпеки та добробуту нашої громади. Важливо, щоб усі мешканці були обізнані з цими змінами та дотримувалися нових правил для спільного блага.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Ванансії

Потреба у працівниках на 30 серпня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у вересні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів на вересень 2024 року

     
     

Стартувала реєстрація виробників на участь у програмі «Національний кешбек»

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]