Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Увага! Діти на дорозі!
2015-09-07

Із метою здійснення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в перші дні навчального року  у період із 20 серпня до 20 вересня 2015 року на території Полтавської області проводиться комплекс профілактичних заходів  "Увага! Діти на дорозі".

На сьогодні залишається проблемною дисципліна серед дітей-пішоходів, а тому відділення ДАІ Миргородського міськвідділу попереджає:

- переходьте дорогу тільки по пішохідних переходах, а на перехрестях - по лініях тротуарів, інакше дитина звикне переходити, де прийдеться;

- переходьте дорогу тільки на зелений сигнал світлофора. Дитина повинна звикнути, що на червоний і навіть на жовтий сигнал не переходять дорогу, навіть якщо немає транспорту. Не переходьте дорогу на червоний сигнал світлофора: якщо дитина робитиме це з вами, вона тим більше зробить це без ВАС.

- виходячи на дорогу, припиняйте розмови. Дитина повинна звикнути, що під час переходу дороги розмовляти не можна;

- очікуючи автобус або таксі, стійте разом із дітьми тільки на посадкових майданчиках, а якщо вони відсутні, - тільки на тротуарі чи узбіччі.

- підходьте для посадки до дверей транспортного засобу після повної його зупинки. Дитина, як і дорослий, може оступитися і попасти під колесо.

- навчіть дитину бути уважною в зоні зупинки, бо це небезпечне місце для дитини. Автобус, який стоїть, зменшує оглядовість дороги в цій зоні, крім цього, пішоходи тут частіше поспішають і можуть виштовхнути дитину на дорогу.

Шановні  учасники  дорожнього руху!  Пам'ятайте,  що  немає  нічого  найжахливішого за  втрачене  життя  дитини, а каліцтво -  це  велика  трагедія  як  для  дитини,  так  і  для її  батьків.

Державтоінспекція  бажає  всім  учасникам  дорожнього  руху  безаварійних  доріг,  гарного  настрою  та  відмінного  здоров'я   юному  поколінню.

Ігор Ксьонз,

начальник ВДАІ (з обслуговування м.Миргорода

та Миргородського р-ну)  УМВС України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]