Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Управління праці та соціального захисту населення інформує, де навчатися інвалідам
2015-02-23

Загальновідомо, яке важливе значення для кожної людини має здобуття професії, особливо коли вона обирається за покликом серця. У наш нелегкий час надзвичайно важко реалізувати себе в професійній діяльності здоровим молодим людям, не кажучи вже про осіб з обмеженими можливостями. Адже їх шлях до професійного успіху ускладнений не лише вадами здоров’я, але й соціальними та психологічними проблемами. Основним елементом професійної реабілітації є професійне навчання.

Одним із не багатьох освітянських закладів де здобувають освіту найнезахищенні члени суспільства – діти - інваліди є Кам’янець – Подільський планово - економічний технікум – інтернат. В ньому навчається близько 300 молодих людей – інвалідів. Для вирішення основних завдань підготовки конкурентноспроможних спеціалістів у навчальному закладі створено потужну матеріально – технічну базу: сучасно обладнані навчальні кабінети, інформаційний центр, бібліотеку з читальними залами і філією у гуртожитку, два кабінети автоматизованого робочого місця спеціаліста.

Оздоровчо – реабілітаційна база включає плавальний басейн, спортивний зал, зал лікувальної фізкультури, оснащений спеціалізованими тренажерами, медичний пункт, у структурі якого фізіотерапевтичний, стоматологічний, маніпуляційний, лікарський кабінети. До послуг студентів сучасний комфортабельний гуртожиток,  перехідна галерея між навчальним корпусом та гуртожитком.

За більш детальнішою інформацією просимо звертатися до управління праці та соціального захисту населення Миргородської міської ради за адресою м. Миргород, вул.. Гоголя, 92, каб. № 9.

Нечипоренко О. О. ,

завідувач сектору обслуговування

інвалідів, ветеранів війни і праці та

громадян, які постраждали внаслідок

Чорнобильської катастрофи

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]