Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Укртелеком проводить запобіжні заходи
2020-05-18

Укртелеком дбає про здоров'я співробітників і оперативно реагує навіть на потенційні випадки можливого поширення вірусу. У п’ятницю (15 травня) компанія забезпечила проведення найсучаснішого медичного тестування деяких працівників Миргородського центру. Таке рішення було прийнято щойно стало відомо, що одного з працівників підрозділу, яке займається виключно віддаленим обслуговуванням абонентів по телефону і фізично не контактує з абонентами, напередодні госпіталізовано з  симптомами двостороннього запалення легень, взято аналіз для тестів.

У межах проведення профілактичних заходів проведено дезінфекцію приміщення, яке, до речі, має окремий вхід з вулиці. А для працівників підрозділу за кошти компанії організовано проведення тестування мобільною бригадою на робочому місці. Зразки буде протестовано в лабораторії Києва, результати очікуються на початку наступного тижня. Бажаємо усім бути здоровими та берегти себе.

«Здоров’я наших працівників – пріоритет для компанії. І тому, зважаючи на ситуацію в країні щодо поширення вірусу, ми оперативно організували доставку з Києва тестів для колег. Результати будуть на наступному тижні. Ми сподіваємося, що всі вони будуть негативні. А колезі, що зараз у лікарні, бажаємо швидкого одужання», – каже Тетяна Петрук, директор дирекції з управління персоналом та організаційного розвитку ПАТ «Укртелеком»

Нагадаємо, що для запобігання розповсюдженню вірусу у компанії вжито низку заходів (засоби індивідуального захисту, дезінфекторами, постійне прибирання приміщень тощо)

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]