Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Угода мерів в Україні: як громади працюють разом над "зеленим" відновленням
2023-05-12

10-11 травня міський голова Сергій Соломаха взяв участь у конференції високого  рівня "Угода мерів в Україні: як громади працюють разом над "зеленим" відновленням, що відбулася у Львові в рамках Covenant of Mayors - East. Під час двох днів заходу понад 175 представників та представниць інституцій ЄС, національних органів влади та ОМС обговорювали основні проблеми та бар’єри, з якими стикаються міста під час війни, поділилися історіями успіху, а також окреслили майбутнє громад.

Більше трьохсот громад є підписантами ініціативи Європейської Комісії «Угода мерів». Це наймасштабніший у світі рух за збереження клімату та енергії на місцевому рівні. Її підписанти можуть залучити інвестиції на втілення енергоефективних заходів чи розвиток відновлюваних джерел енергії.

За словами міського голови Сергія Соломахи, у 2012 році Миргород долучився до кола підписантів Угоди мерів. До-речі, Миргород став першим містом у Полтавській області та один із небагатьох в Україні, хто долучився до цього об’єднання. Завдяки суттєвій підтримці Європейського Союзу багато громад досягли відчутних результатів у боротьбі зі зміною клімату та покращили енергоефективність місцевої економіки. У межах цієї ініціативи в Миргороді було реконструйовано будівлю дошкільного навчального закладу № 10 "Веселка" та модернізовано котельню, створено і налагоджено стабільну та ефективну систему енергоменеджменту в громаді. Також постійно проводяться інформаційні кампанії, які  включають Європейський тиждень сталої енергії, Дні енергії, Європейський тиждень сталої мобільності.

У межах конференції було проведено муніципальну координаційну платформу розвитку. Також учасники побували на львівських об'єктах, де реалізовано низку проєктів із поводження з твердими побутовими відходами.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]