Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Петрівцях відкрили танцювальну студію
2021-12-20

Напередодні Дня Святого Миколая жителі селі Петрівці Миргородської міської територіальної громади отримали приємний подарунок - суттєво оновлене приміщення у сільському клубі - нову студію танцю.  На урочисте відкриття зібралися працівники культури, учні школи, жителі села та спонсори. До речі, сам проєкт з облаштування студії є ідеєю Петрівцівських школярів. Вони свого часу перемогли на всеукраїнському конкурсі "Підйом", що організував благодійний фонд "Повір у себе" генерального директора холдингу Віктора Іванчика. Допомагала дітям бібліотекар Віталіна Кропивна.

Конкурс організував благодійний фонд "Повір у себе" (генеральний директор холдингу Віктор Іванчик. Як розповіла бібліотекар Віталіна Кропивна, яка допомагала дітям, за перемогу у конкурсі від фонду передбачалося 30 тисяч гривень, ще 50 тисяч пообіцяли спонсори. Коли ж приступили до реалізації першочергового задуму, з'ясувалося, що цього буде замало для повноцінного оновлення морально застарілого приміщення в сільському клубі. Зрештою, увесь проєкт обійшовся у понад 400 тисяч гривень. За ці гроші провели повний демонтаж у колишньому холі. Встановили сучасні металопластикові вікна та вхідні двері, заново проклали електропроводку, зійснили усі внутрішні роботи та облаштували системи освітлення та опалення. Допомогу надала агрофірма "Астарта", представники якої і опікувалися виконанням робіт. За словами директора ТОВ "Астарта-Прихоролля", члена виконавчого комітету Миргородської міської ради Павла Кандиби, аграрії надають допомогу по всій території діяльності структурних підприємств товариства.

Благодійникам на святі з нагоди відкриття оновленого приміщення вручили подяки від громади і відділу культури міської ради і заспівали вітальних пісень з найкращими побажаннями.

Начальник відділу культури Лариси Педченко повідомила, що займатися в оновленому приміщенні  зможуть не лише діти, а й дорослі. Вже найближчим часом там запрацюють заняття з танців, фітнесу та проводитимуть інші спортивно-розважальні і культурні заходи.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]