Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді розробляють соціальний паспорт
2023-04-20

Новий документ створюють у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», що   впроваджують спільно з благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. У межах цього проєкту сьогодні фахівці Миргородської міської ради взяли участь у воркшопі «Підтримка громад в оновленні соціальних паспортів». 

"Робота в громаді щодо оцінки потреб у соціальних послугах допомагає налагодити зворотній зв’язок між отримувачем і надавачем соціальних послуг. Дієвим інструментом публічного управління місцевим розвитком є соціальний паспорт. Над цим зараз і допомагає працювати нашій громаді благодійна організація", - зазначила заступниця Миргородського міського голови Наталія Молочко. Регіональний координатор благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» у Полтавській області Роман Широких розповів, що разом з робочою групою розробляється дорожня карта: соціальний паспорт, як його писати, які складові там мають бути, на що саме він спрямований і хто має бути задіяний в цьому процесі, спрямованому на  створення соціального паспорта, над яким  і працюватиме робоча група відповідно до плану.
Також у межах впроваджуваного проекту передбачено надання матеріальної і технічної допомоги установам соціального захисту населення та надання консультацій їхнім працівникам і переселенцям.  А таких громадян у громаді  проживає майже 8 тисяч.
 
 
 
 
 
 
 
ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]