Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородській громаді попрощалися із відважним воїном Андрієм Дубовським
2024-10-16

16 жовтня у Миргородській громаді попрощалися із відважним героєм Андрієм Дубовським. Майже рік рідні молилися у надії, що зниклий безвісти воїн виявиться живим. Загибель Андрія Олександровича підтвердили результати аналізів ДНК. Він служив у 110-ій окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Миргородський захисник загинув 12 листопада 2023 року в найзапеклішому бою на Авдіївському напрямку. Поховали оборонця України на Алеї Героїв. Щиро співчуваємо рідним і близьким Героя. Вічна пам’ять і вічна слава Андрію Олександровичу Дубовському.

Андрій Олександрович народився 13 вересня 1975 року в родині військовослужбовця в місті Хабаровськ, де батько на той час проходив службу. Коли йому виповнилося 6 років, батька направили служити в Україну. Відтоді Миргород став для хлопця рідним. Тут він закінчив школу №9 – нині Ліцей імені І. Зубковського. Повну середню освіту Андрій здобув у школі військового містечка в Польщі, знову за місцем служби батька. У 1990 році родина остаточно повернулася в Миргород. Тут Андрій навчався у Миргородському ПТУ №44 та відслужив строкову службу. У 22 роки створив родину, в якій народилася донька Оленка. Він був щирим і відкритим, люблячим і працьовитим, веселим і безвідмовним, завжди готовим прийти на допомогу. Працював на Миргородському хлібозаводі, на різних роботах у Польщі.

Звістка про повномасштабне вторгнення застала Андрія Дубовського за кордоном, і він, як справжній чоловік та патріот, повернувся додому, щоб стати на захист своєї родини і  України. З 10 листопада 2022 року солдат Андрій Дубовський опановував складну військову науку. Він був вправним, сміливим і мужнім воїном. За героїзм і успішні бойові дії має відзнаку Президента «За оборону України». Командування бригади відзначило бойові заслуги солдата Андрія Дубовського медаллю «Захисник рідної землі». На жаль, 12 листопада 2023 року під час стримування ворожих штурмових дій на Авдіївському напрямку внаслідок танкового обстрілу наш захисник загинув. Майже рік рідні, друзі і знайомі молилися, що зниклий безвісти Андрій виявиться живим. Не судилося. Результати аналізів ДНК підтвердили загибель воїна.

Андрій Дубовський загинув у дні найзапекліших боїв, коли ворог наступав цілодобово. Завдяки йому і таким як він героям, наступ не став блискавичним, знищена значна кількість ворогів, а ми продовжуємо боронити рідну землю.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Перелік боржників до бюджету громади станом на 01 жовтня 2024 року!

     
     
Онлайн-зустріч щодо бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП
18 жовтня об 11:30 відбудеться друга зустріч у межах роботи регіональної платформи «Діалог влади та бізнесу». Її проведуть в онлайн-форматі. Тема: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».
 
     
     
"Гаряча" телефонна лінія

 21 жовтня 2024 року  з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за номером 05355-5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]