Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді запрацював Центр підключень та надання послуг ГК «Нафтогаз України»
2024-03-07

Для зручності жителів громади у Миргороді відкрили Центр підключень та надання послуг ГК «Нафтогаз України». Сприяли цьому місцева влада та депутати  різних рівнів. На відкритті  Центру зазначили, що це зроблено для комфорту громадян, які зверталися з проханням відкрити таке відділення, де б люди могли на місці  вирішити питання, пов'язані із наданням цієї комунальної послуги. Тут громадяни можуть отримати такі послуги: оформлення заяви-приєднання до постачання газу; оформлення нового приєднання до постачання газу; зміна власника об’єкта газопостачання; довідка про відсутність заборгованості; рахунок на сплату за спожитий газ;  акт звірки взаєморозрахунків. Центр знаходиться у Миргороді, по вулиці Незалежності, 27/19 (колишнє приміщення  радіокомпанії "Миргород") та працює у будні  з 08:00 до 13:00. Телефон для довідок: 095 216 11 15.  

У відкритті Центру взяли участь: депутат Полтавської обласної ради Олексій Матюшенко,  заступник Миргородського міського голови – начальник управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Наталія Молочко, заступник голови Миргородської РВА Людмила Горобець, депутати Миргородської міської та районної рад.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]