Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді введено запобіжні заходи протидії поширенню захворювань, спричинених новим коронавірусом COVID-19
2020-03-19

Із 17 березня до 3 квітня у Миргороді призупинено роботу усіх громадських закладів, окрім продуктових магазинів, заправок, аптек, поштових відділень, тощо.  Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС, що відбулося 16 березня.

Протоколом засідання передбачено введення додаткових запобіжних заходів протидії  поширенню захворювань, спричинених новим коронавірусом COVID-19 та визначено відповідальних осіб:

1. На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року № 215  "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211":

1.1 Структурним підрозділам Миргородської міської ради, керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, розміщених на території міста, забезпечити виконання заходів  міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, визначених в протоколі від 12 березня 2020 року № 9,  а також додаткових заходів, а саме:

  • заборонити планові медичні огляди для декретованих груп населення до закінчення офіційного карантину з метою запобігання тісного контакту між хворими та здоровими особами в лікувально-профілактичних закладах міста,
  • обмежити  проведення особистого прийому громадян міським головою, його заступниками та керівниками структурних підрозділів апарату міської ради та її виконавчих органів,
  • заборонити проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування,
  • тимчасово зупинити роботу суб’єктів господарювання  незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у м. Миргороді, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв'язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Термін виконання: з 00 год.01 хв. 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року.

 

  1. Керівникам  підприємств, установ та організацій міста (згідно  з додатком 1) надавати інформацію до сектору цивільного захисту для узагальнення та доповіді до  Полтавської ОДА щоденно до 15.00.

Термін виконання: з 17.03.2020 року до зняття карантинних обмежень.

 

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» та Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердженого розпорядженням міського голови від 21.05.2018 № 71-в, рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийняті у межах її повноважень, є обов’язковими для виконання підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території м. Миргорода.
  1. Контроль за виконанням протокольних рішень  комісії покласти на першого заступника міського голови, голову комісії з питань ТЕБіНС Швайку С.О. та секретаря комісії Яременка О.М.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]