Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відзначили працівників культури та майстрів народного мистецтва
2023-11-07

9 листопада своє професійне свято відзначатимуть працівники культури та майстри народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру. Працівники будинків культури, музеїв, бібліотек, мистецьких навчальних закладів, аматорські колективи та майстри народного мистецтва роблять вагомий внесок в культурний розвиток нашої громади та тримають свій "культурний" фронт. 7 листопада працівників культури нашої громади привітали з професійним святом.

Від  міського голови секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій подякував борцям культурного фронту громади, які від початку  широкомасштабного вторгнення пішли захищати країну у лавах ЗСУ, долучались також до волонтерської діяльності та розповідали  світу мовою мистецтва  про злочини росії. Подякував працівникам культури за сумлінну працю, безперервний творчий пошук та вагомі духовні здобутки, побажав їм всіляких гараздів та якнайшвидшої перемоги.  Поезією Ліни Костенко "І все на світі треба пережити" своїх колег вітала начальник відділу культури Миргородської міської ради Лариса Педченко.

За сумлінну натхненну працю, відповідальне виконання професійних обов’язків, активну участь у культурному житті громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва найактивніших представників культури було нагороджено Почесними грамотами Миргородської міської ради, Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА та міського відділу культури.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про розроблення Програми комплексного відновлення території громади

Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]