Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкрили Жіночий центр працевлаштування
2023-12-05

У Миргородській міській територіальній громаді відбулося урочисте відкриття Жіночого центру працевлаштування. Головна мета Жіночих центрів працевлаштування — посилити економічну спроможність жінок, зокрема, внутрішньо переміщених осіб (ВПО), жінок з інвалідністю, постраждалих від гендерно зумовленого чи домашнього насильства та жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

Центри створюються для підтримки та розвитку потенціалу жінок, допомагаючи їм впоратися з життєвими проблемами та досягти успіху у працевлаштуванні та підприємництві. Це сприятиме розширенню економічних можливостей вразливих жінок з особливим фокусом на тих, які проживають у віддалених населених пунктах.

Центром працевлаштування будуть організовані професійні курси прикладних професій (перукарка, візажистка, швачка тощо).

У центрах жінки зможуть пройти навчання на курсах прикладних професій, які допоможуть знайти роботу. Після закінчення курсів мають можливість отримати стартові набори для початку власної справи. Отримати послуги карʼєрних радниць з пошуку роботи. Пройти ІТ-курси початкового рівня, що дозволять жінкам опанувати цифрові навички. А ще  відвідати щомісячні офлайн та онлайн інформаційні сесії на різноманітні теми, пов'язані з працевлаштуванням.

Центр працевлаштування виконуватиме функцію центру консультування з питань зайнятості на рівні громади, збираючи актуальну інформацію про відкриті вакансії в сусідніх громадах, а також, за можливості та потреби, направлятимуть бенефіціарів до інших кар’єрних центрів, що підтримуються Фондом ООН у галузі народонаселення, для проходження додаткових або інших спеціалізованих тренінгів. Зазначені послуги надаватимуться кар’єрною радницею, відібраною з-поміж громадян громади. 

Жіночий центр працевлаштування знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя,120.

Тел.: 38 098 838 14 49, телеграм-канал: https://t.me/weso_myrhorod

Сторінка у соцмережі Фейсбук 

Проєкт «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» впроваджується Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine за фінансової підтримки Європейського Союзу, у партнерстві з громадською організацією Інноваційні соціальні рішення

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]