Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкрили меморіальну дошку Сергію Морозу
2023-07-14

14 липня 2023 року  о 12.00 у Миргородській гімназії № 7 відбулося відкриття меморіальної дошки випускнику школи, який загинув, захищаючи Україну від рашиської навали, Сергію Морозу.

На її відкритті секретар міської ради Олександр Гуржій зазначив, що ця меморіальна дошка буде символом того, що ми завжди маємо пам’ятати та шанувати наших Героїв, які загинули за вільну, незалежну Україну. Олександр Васильович висловила щирі співчуття рідним Сергія.

Капітан Сергій Михайлович Мороз, позивний «Клоузер», заступник командира з тилу 1-го стрілецького батальйону 53-ої окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, народився 14 липня 1978 року в місті Миргороді. Закінчив Миргородську загальноосвітню школу №7 та здобув три вищі освіти.

Присутні уважно слухали зворушливу розповідь пані Аліни, дружини загиблого, про велике кохання, плани на майбутнє молодої сім'ї. Та їхньому щастю завадила клята війна.

Друзі родини Мороз, вчителі та сусіди теплими словами згадали про хлопця. Зі слів Ірини Смірнової, Сергій був розумним, щирим, життєрадісним і завжди усміхненим.

Сергій Мороз загинув 10 лютого 2023 року під селом Богоявленка Донецької області, виконуючи бойове завдання. Поховали воїна в Києві на Алеї героїв кладовища «Лук’янівський заповідник». Офіцеру було 44 роки.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх українських захисників.

Сергій Мороз не дожив до Перемоги, але наблизив її ціною свого молодого життя. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши свій військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу і незалежність, Сергій Мороз завжди житиме у наших серцях, адже Герої не вмирають...

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]