Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відкриють гемодіалізне відділення
2016-12-01

Із  березня наступного року жителі Миргородського краю зможуть лікувати нирки у місцевій ЦРЛ.   Там обладнають спеціальне  відділення, - повідомив міський голова Сергій Соломаха оговорюючи  за круглим столом з представниками районної влади, медиками та фармацевтами перспективну співпрацю у цьому напрямку. Докладно було обговорено фінансове питання.  Фінансування лікування хворих на нирки відбувається за регіональною програмою з державного бюджету. Тому ці питання ще будуть доопрацьовані підписантами Меморандуму щодо реалізації Проекту по оснащенню у Миргороді гемодіалізного відділення.

Інвестор - Товариство з обмеженою відповідальністю «ДІАЛІЗ МЕДИК» готове інвестувати за  Проектом 9,5 млн.грн. За словами представника компанії Fresenius Medical Care (Німеччина) Дениса Гоца, у відділенні буде встановлено не менше 6 апаратів для гемодіалізу «Fresenius 5008S», що підтримуватимуть можливість проведення високопоточного гемодіалізу та гемодіафільтрації, систему підготовки води, відповідну кількість діалізних крісел.

У разі реалізації Проекту, Миргород стане центром для лікування хворих всього госпітального округу, в який у перспективі увійдуть кілька районів Полтавської області, -зазначив головний лікар ЦРЛ Ярослав Будний.  Кількість хворих, що потребують замісної терапії (гемодіаліз, перитонеальний діаліз, трансплантацію нирки), як в Україні так і в Миргородському районі кожного року зростає. Поки ж таке лікування пацієнти змушені отримувати в обласному центрі.  У минулому році замісну ниркову терапію в Полтавській області було вперше застосовано  38 хворим: гемодіаліз - 24 хворим, перитонеальний діаліз - 12 хворим, трансплантацію родинної нирки - 2 хворим.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]