Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді відбулися установчі збори Ради з питань ВПО
2023-07-25

На першому засіданні Ради з питань внутрішньо переміщених осіб (Рада з питань ВПО) при виконавчому комітеті міської ради, що відбулося 24 липня,  було погоджено керівний склад цього тимчасового консультативного-дорадчого органу. За словами начальника управління соціального захисту населення Анатолія Чорнобая, питання створення Ради з питань ВПО назріло давно. Тому ще раніше на засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено Положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб та її склад.

"Це саме той механізм, який сьогодні дозволить більш активніше приділяти увагу переміщеним особам. А також вирішувати нагальні проблеми, які є в нашій громаді, адже вони стосуються саме ВПО. Ми уже багато чого зробили для допомоги і соціального захисту ВПО.  Та можна використовувати багато інших важелів для того, щоб покращити їхнє життя", - сказав Анатолій Чорнобай.

Створення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб відбулося у співпраці Миргородської громади з проєктом "Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб». Він стартував весною нинішнього року у Миргороді. Його впроваджують спільно з благодійним фондом "Стабілізейшен Суппорт Сервісез". Регіональний координатор цього благодійного фонду Роман Широких зазначає, їхня мета максимально реалізовувати проєктні заходи, спрямовані на соціальний захист та підтримку переселенців: "Миргородська громада була обрана однією з чотирьох громад учасником в нашому проєкті. У рамках цього проєкту ми допомагаємо в різних компонентах, у тому числі в створені консультативно-дорадчих органів — рад ВПО. У рамках цього компоненту ми ділимось положенням, допомагаємо його адаптувати під реалії громади і супроводжуємо далі процес".

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]