Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді ремонтують тепломережу
2023-04-18

Із 18 квітня розпочалися будівельні роботи по заміні теплових мереж КП "Миргородтеплоенерго" від котельні на вулиці Прорізній. За словами першого заступника Миргородського міського голови Олександра Острянина, протяжність мережі, яку буде замінено, складає 364 метри. Відповідний проєкт з модернізації цієї ділянки теплової мережі міська рада реалізує у співпраці з "Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH" в рамках Проєкту "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні (FEER)", виконуваний на замовлення Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини (BMZ) та Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO). 

Для виконання робіт з реконструкції розподільчої теплової мережі по вул. Д. Апостола було закуплено матеріалів на суму 2,5 млн. грн. Майже 2 мільйони гривень - грантові кошти. Роботи будуть здійснені за рахунок коштів місцевого бюджету. 

Роботи по заміні теплових мереж на цьому місці були заплановані у минулому році, але їх проведення перенесли через капітальний ремонт дороги на іншій ділянці вулиці Данила Апостола. Триватиме реконструкція тепломереж близько трьох місяців. У цей час об’їзд для автомобільного транспорту буде здійснюватися по вулиці Незалежності, вулиці Сорочинській та вулиці Гурамішвілі. Після закінчення реконструкції теплових мереж фахівці обов'язково  відновлять асфальтне покриття.

На даний час йдуть переговори про можливість продовження грантового контракту та можливості використання зекономлених грантових коштів на іншій ділянці теплової мережі.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]