Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували програми з підтримки бізнесу і розвитку територіальних громад
2023-08-30

Представникам бізнесу Миргородської громади, зацікавленим у створенні або розвитку переробних підприємств, презентували державні програми з підтримки бізнесу і розвитку територіальних громад на семінарі-нараді, що відбулася у залі засідань 29 серпня. У засіданні взяли участь заступник Миргородського міського голови Наталія Молочко, заступник голови Миргородської РВА Людмила Горобець, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА Дмитро Мандріков, заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА Андрій Сорочинський,  директор Полтавського обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва.

У ході семінару були висвітлені такі актуальні програми підтримки підприємництва:

-про отримання гранту для переробних підприємств.

-про відшкодування витрат за оренду приміщення, оплату комунальних послуг, а також відшкодування частини витрат за придбання обладнання суб’єктам господарювання - внутрішньо переміщеним особам.

-про отримання гранту „Власна справа”.

У обговоренні брали участь представники територіальних громад та бізнесу. Також до виступу долучилися представники ТОВ "М’ясокомбінат „Миргородський" та ТОВ "Миргородська олія", які поділилися досвідом реалізації гранту для переробних підприємств.

З заключним словом виступив директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОВА Дмитро Мандріков, який запросив представників бізнесу долучитися до програми надання грантів бізнесу, а саме "Грант на переробне підприємство", для одержання дієвої допомоги від держави на створення та розвиток переробного підприємства.

За детальною інформацією щодо гранту для переробних підприємств та про відшкодування витрат за оренду приміщення, оплату комунальних послуг, а також відшкодування частини витрат за придбання обладнання суб’єктам господарювання - внутрішньо переміщеним особам, можливо звертатися до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА  з 8:00 до 17:00 у понеділок-п’ятницю  за телефоном  (0532) 60 93 38 та за поштою [email protected]

За детальною інформацією щодо гранту „Власна справа” необхідно звертатися до Миргородської філії Полтавського обласного центру зайнятості м. Миргород, вул. Гоголя, 94 кабінет 102 з  8:00 до 17:15  у понеділок – четвер та з  8:00 – 16:00 у п'ятниця або за номером 0632387106.

 

                                                                               Відділ підприємництва, торгівлі

                                                        та агропромислового комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]