Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді працює волонтер Корпусу Миру США
2016-02-04

Волонтери Корпусу миру США поновили роботу в Україні та пропонують розвиток практичної англійської мови, посилення навичок організаційного розвитку, управління та роботи з молоддю, відповідно до реформ, що здійснюються українським урядом задля більш широкої інтеграції до світової спільноти. Добровольця отримав і Миргород. Волонтерка Корпусу миру США у Україні Роксана Мартінез працюватиме в  центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді два роки. У презентаційній зустрічі, яку влаштували у центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з нагоди офіційного початку роботи волонтера Корпусу миру, взяв участь міський голова Сергій Соломаха.

Як розповів директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Володимир Кір`ян, Роксана Мартінез  приїхала зі штату Арізона міста Тусон. За освітою вона – психолог. Вона працюватиме у рамках програми Розвиток молоді, яка націлена на співпрацю в розробці освітніх та соціальних заходів для молоді в таких сферах як здоровий спосіб життя, підготовка до вибору професії та професійної діяльності, та виховання громадянської свідомості.

Такі ініціативи миргородцям необхідні, - продовжив розмову міський голова Сергій Соломаха. Він висловив сподівання що "живе спілкування" також розширить уявлення про культуру американського народу. Американський доброволець житиме і працюватиме пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто тривають усе життя. "Доброволець Корпусу миру буде ланкою, що зв’язує українців з американцями. Разом ми будемо зміцнювати міст дружби і розуміння, що в сучасному світі надзвичайно важливо", - сказав Сергій Соломаха.

Довідково: Корпус миру - американська урядова організація, що сприяє зміцненню миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Здійснюючи діяльність у більш як 120 країнах світу, організація розпочала співпрацю з Україною в 1992 році у відповідності з двосторонньою Угодою, підписаною президентом України Леонідом Кравчуком та президентом США Джорджем Бушем-старшим. Відтоді волонтерами Корпусу миру в Україні стали 2700 американців. Група з 55 американців, що приїхали в Україну після тимчасової перерви, яку уряд США вимушений був зробити після Революції Гідності, приступили до роботи в Україні з грудня минулого року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]