Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді попрощалися із воїном Ігорем Закаблуком
2023-07-26

26 липня миргородці провели в останню путь нашого земляка, вірного солдата України Закаблука Ігоря Сергійовича.  Воїн захищав Україну від московитих, був тяжко поранений.  21 липня 2023 року серце захисника  передчасно зупинилося. Воїн залишився навіки вірним військовій присязі.

Ігор Сергійович народився 23 листопада 1991 року в м Миргород. Був щирим, товариським, доброзичливим і справедливим хлопцем. Після закінчення Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка вирішив присвятити себе юриспруденції та опанував професію правознавця в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Молодий і сповнений життєвих планів Ігор розпочав трудове життя у Польщі. Все складалося як найкраще - друзі, робота, можливості побачити світ. Попереду, безумовно,  кохання, власна родина, кар’єра. Його чекало щасливе майбутнє, якби не клята війна. Підступний ворог знищив усі сподівання. Війна змусила справжнього чоловіка Ігоря Закаблука повернутися в Україну і піти у військкомат. Спочатку відмова за станом здоров’я, але через півроку Ігор Закаблук був призваний до лав Збройних Сил України. Після навчання і бойового злагодження у Житомирі  Ігор приступив до виконання військового обов’язку у складі військової частини А1126 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Богдан Зубченко розповів, що завданням старшого солдата Ігоря Закаблука була евакуація з поля бою поранених.

Важка, відповідальна і почесна місія – у його заліку щира вдячність, повага і врятовані життя побратимів. Одне із завдань, на жаль,  було перекреслене ворожим обстрілом і важкою контузією. Ігор прийшов у себе вже у госпіталі та три довгих місяці лікувався. На початку липня повернувся у розташування військової частини і чекав на лікарський висновок щодо подальшої служби. На жаль, безжальна раптова зупинка серця вирвала з лав наших оборонців вірного солдата, сміливого воїна, справжнього патріота".

Перестало битися серце молодого українця, справжнього друга і люблячого сина, якому навіки лише 31.

Слова співчуття рідним воїна від імені громади висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава українському воїну Ігорю Сергійовичу Закаблуку, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]