Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді побільшало ОСББ
2016-04-15

Відповідальність за утримання своїх будинків виявили бажання взяти мешканці ще чотирьох будинків. Жителі будинків 45 і 47, що по вул. Старосвітській створили ОСББ "Омріяний дворик" – це ОСББ із двох двоповерхових будинків. У будинку по вул. Панаса Мирного,22, ОСББ назвали "Мирний 22" – це п'ятиповерховий будинок типової забудови. А миргородці, які живуть на вулиці Старосвітська, 3, організувалися в ОСББ "Старосвітська,3".

Ці три ОСББ стали учасниками міжнародного проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3" та отримають кошти на капітальні ремонти.

Тепер мешканці цих будинків також можуть долучитись до отримання коштів із міжнародних та українських джерел на ремонти будинків – такі проекти регулярно оголошують конкурси та реалізовуються у нашій країні. Також є можливість поїхати на безкоштовне навчання з управління будинком, брати участь у форумах та конференціях, на які приїжджають спеціалісти міжнародного рівня. Брати участь у конкурсах для ОСББ із цінними призами, такими, як офісна техніка, стенди, плакати, меблі для приміщення ОСББ, облаштування прибудинкової території.

Станом на 14 квітня 2016 році у Миргороді створено 15 ОСББ. Кожен власник квартири у багатоквартирному будинку одночасно є співвласниками спільного майна у будинку, і може впливати на стан будинку та прибудинкової території, самостійно разом із іншими власниками вирішувати, що, коли і як робити у Вашому будинку – усе це можливо при створенні об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ)! Детальну інформацію про створення ОСББ можна знайти на сайті міської ради в розділі Сфера ЖКГ/ОСББ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]