Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді облаштовують пам’ятну алею
2023-08-29

У пам`ять про загиблих на російсько-українській війні воїнів Миргородської міської територіальної громади в Миргороді розпочалися роботи з облаштування Алеї Пам'яті. Проєктом передбачено встановлення пам'ятних стендів про миргородських воїнів, які загинули у запеклій боротьбі з російським агресором. Згодом у сквері Слави буде встановлено інформаційний кіоск з інформацією про полеглих Героїв. Кіоск буде здійснювати функцію цифрового пам’ятника. Його доповнять пам'ятні таблички з фотографіями загиблих миргородців від рук російських окупантів. 

 Нагадаємо, що на 32-й сесії Миргородської міської ради депутати підтримали відповідне рішення та передбачили на реалізацію проєкту кошти за Програмою "Забезпечення інформативності просторового орієнтування, гармонізація архітектурного середовища території Миргородської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки".

"Управлінням архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Миргородської міської ради було розроблено ескізи пам'ятної алеї, враховуючи пропозиції рідних та громадськості. Зупинилися на варіанті цифрового пам'ятника та інформаційних табличок. Ескіз був підтриманий Громадською радою при виконавчому комітеті.  На реалізацію ідеї з місцевого бюджету виділено 600 тисяч гривень", - розповіла заступник начальника управління Оксана Бессонова.  КП "Спецкомунтранс" виконує відповідні роботи на території скверу Слави.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]