Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді обговорюють питання екологічної збалансованості розвитку територіальних громад
2019-11-20

19-20 листопада Асоціація міст України працює в Миргороді. Тут проходить чергове засідання Секції з питань екологічної збалансованості розвитку територіальних громад, на якому учасники обговорюють законодавче врегулювання питань екологічної збалансованості розвитку територіальних громад, новації в екологічному просторі, підвищення ролі бізнесу у впровадженні екологічних проектів та подальші кроки Секції у реалізації Стратегії з питань екологічної збалансованості. Веде засідання голова Секції, Миргородський міський голова Сергій Соломаха.

Дводенна програма заходу передбачає роботу кількох сесійних засідань. На них координатор проєкту ПРОМІС АМУ Володимир Нижник, консультант АМУ з питань охорони навколишнього середовища Ольга Рябуха, головний експерт проєкту ПРОМІС з міжвідомчої співпраці та економічного розвитку Олександр Ігнатенко, координатор проєкту ПРОМІС АМУ Володимир Нижник інформують про стан виконання та подальші кроки реалізації Стратегії з питань екологічної збалансованості, презентують проєкт Положення про проведення конкурсу екологічних ініціатив в містах-членах АМУ.

На іншій секції консультанти АМУ та науковці з Києво-Могилянської Академії говорять про екологічні проблеми територіальних громад та шляхи їх законодавчого  врегулювання, наводять приклади екологічних паспортів міст  та надають рекомендації для розробки таких документів для інших громад.

Також у перший день роботи акцент зробили на новаціях в екологічному просторі та ролі бізнесу у впровадженні екологічних проєктів.  Представники громад поділися досвідом. Миргород було презентовано як екологічне відповідальне місто. Нагадаємо, що таку відзнаку Миргород отримав за використання розумних технологій для захисту міської еко-системи.

Не оминули увагою тему поводження з відходами. Цей блок складався із інформації про відповідальність виробників, сучасні тенденції утворення і переробки вторсировини, запровадження роздільного збору відходів.

У рамках роботи секції також заплановано візит на реконструйовану котельню у мікрорайоні "Авіамістечко" в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з NEFKO та огляд велодоріжок нашого міста.

 Фотогалерея засідання Секції 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]