Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді на Укрпошті обмінюють лампи розжарювання
2023-02-12

Здійснити обмін ламп зможуть громадянином України віком від 18 років. При собі їм треба мати паспорт, ідентифікаційний код та справні лампи розжарювання для обміну. Також потрібно буде принести 5 справних ламп розжарювання у відділення Укрпошти та обміняти їх на нові енергозберігаючі на вибір з цоколем Е27 та Е14. Обмін буде відбуватись у два способи: з попереднім замовленням і без нього.

Якщо попередньо зробити замовлення ламп через застосунок “Дія”, то лампи гарантовано будуть очікувати людину у відділеннях “Укрпошти” п’ять робочих днів після отримання підтвердження з мобільного застосунку “Дія”. Якщо прийти без реєстрації, то лампи обміняють лише за їх наявності.

При оформлені заявки через застосунок “Дія” треба буде обрати відділення і вказати необхідну інформацію.

За деякий час після подачі заявки людині автоматично на телефон надійде повідомлення з мобільного застосунку “Дія” про можливість отримання світлодіодних ламп в обраному відділенні поштового зв’язку АТ “Укрпошта”, отримання ламп здійснюється за номером такої заявки.

Якщо людина не забрала замовлення впродовж 5 робочих днів, воно анулюється.

При обміні “Укрпошта” фіксуватиме паспортні дані людини, вдруге вона провести обмін не зможе.

“Якщо людина не має можливості замовити лампи через застосунок “Дія”, то вона має прийти до відділення “Укрпошти” з паспортом, ідентифікаційним кодом та лампами розжарювання не більше 5 шт. За наявності вільних LED ламп буде здійснено обмін”, — зазначили в “Укрпошті”.

Обмін проводиться виключно на справні лампи розжарювання.

“Якщо людина вдома виявить, що одна чи декілька з отриманих діодних ламп не працюють, то в неї буде можливість замінити їх у відділенні “Укрпошти” на інші діодні лампи. Такий обмін можна здійснити один раз, повертати несправні лампи потрібно в пакуванні від виробника. Без упаковки обмін не здійснюється”, — пояснили у пресслужбі.

У межах програми Європейський Союз профінансував 35 млн енергоощадних LED-ламп для України, ще 5 млн надасть уряд Франції. 

За підрахунками фахівців, перехід на такий тип ламп знизить споживання електроенергії на 7-10% в моменти пікового навантаження. Це допоможе суттєво скоротити дефіцит електроенергії в системі.

Програма підтримана Європейським Союзом у відповідь на заклик Президента Зеленського та реалізується Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, АТ «Укрпошта» в усіх регіонах України (за виключенням тимчасово окупованих територій та Автономної Республіки Крим). Нова програма, фінансована ЄС, є складовою підтримки Європейським Союзом українського енергетичного фронту. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]