Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Міністерстві відновлення відбулася зустріч з Асоціацією міст України
2024-01-18

Виклики забезпечення доступу населення до базових послуг, ініціативи для економічного відновлення країни, проєкти міст з міжнародними фінансовими організаціями, продовження децентралізаційної реформи і реформи регіональної політики - ключові питання, які обговорили на зустрічі команда Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України з Асоціацією міст України. Миргородську громаду на заході представляв міський голова Сергій Соломаха.

Віце-прем'єр-міністр з відновлення України, Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив, що серед болючих для громад тем - відшкодування заборгованості з різниці в тарифах. Зазначалося, що країна пройшла половину опалювального сезону, майже 100% житлових будинків та обʼєктів освіти та закладів охорони здоровʼя на підконтрольних Україні територіях з теплом.

Утім маємо суттєві обсяги боргів як населення, а відповідно і підприємств ТКЕ. Заборгованість перед теплопостачальниками є найбільшою проблемою, а держбюджет часів воєнного стану, на жаль, не може покрити заборгованість за іншими послугами, зокрема за водопостачання. Спільно працюємо над законодавчим врегулюванням проблеми, йдеться про законопроєкт №10383. Законопроєкт передбачає компенсацію за послуги, на які встановлено мораторій на підняття тарифів.

Згідно з проєктом закону, сума субвенції залежить не від обсягів боргу за спожитий газ, а саме від різниці між тарифами, за якими сплачують споживачі та витратами, що несуть підприємства на виробництво та постачання тепла. Субвенцію можна витратити на погашення заборгованості за спожитий природний газ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]