Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Малих Сорочинцях провели в останню путь земляка, військовослужбовця Олександра Сінельника
2022-12-16

16 грудня у селі Малі Сорочинці Миргородської громади провели в останню путь земляка, військовослужбовця Олександра Сінельника. Безжальна хвороба вирвала з лав наших оборонців вірного солдата, сміливого воїна, фахового спеціаліста. Олександр Григорович помер 14 грудня 2022 року, залишившись навіки вірним військовій присязі. Поховали земляка на кладовищі, у його рідному селі.

Щирі слова співчуття від Миргородської міської територіальної громади рідним, побратимам та друзям військового висловив заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка: "Наші захисники мужньо тримають оборону. І в цій боротьбі одну з головних ролей відіграють радіотехнічні війська Повітряних сил України. Вони боронять українське небо, захищають наші міста і села, впевнено наближають день перемоги. Ми виганяємо підлого окупанта з рідної домівки, але щодня платимо за це надзвичайно високу ціну  життям наших найкращих синів і дочок. Сьогодні, низько схиляючи голови,  проводжаємо в останню путь нашого земляка, вірного солдата України Сінельника Олександра Григоровича, який помер 14 грудня 2022 року, залишившись навіки вірним військовій присязі.

Олександр Григорович народився 7 липня 1972 року в Миргороді. Він ріс щирим, товариським,  доброзичливим і допитливим хлопцем. Мав схильність до точних наук і цікавився технікою. Після закінчення 8-го класу Миргородської школи №7 обрав мирну професію електрика у Хорольському агропромисловому коледжі, а у 2001 році закінчив Харківський державний технічний університет сільського господарства за спеціальністю «Енергетика сільськогосподарського виробництва». Служба у лавах Збройних Сил України, мирна праця на підприємствах нашого краю, підприємницька діяльність – Олександр Сінельник будував плани і досягав успіхів. Зустрів своє кохання, щиро радів народженню донечки, мріяв про щасливе майбутнє. Проклята війна перекреслила плани і мирне життя чудової української родини.

З квітня 2022 року Олександр Сінельник приступив до виконання військового обов’язку в лавах Збройних Сил України. Завдяки його особистому внеску ми мали захищене небо і впевненість в «мирному завтра».

Безжальна хвороба вирвала з лав наших оборонців сміливого воїна та фахового спеціаліста. Перестало битися серце справжнього друга, люблячого сина, брата,  чоловіка і батька.

Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині, особливо дружині і донечці! Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе.

Ми обов’язково переможемо. Слава Україні! Смерть ворогам!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]