Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Лохвицькому районі відбулася виїзна колегія Полтавської ОДА
2016-07-14

У м. Лохвиця відбулося пленарне засідання колегії Полтавської ОДА та  ради регіонального розвитку.  Міський голова Сергій Соломаха є членом колегії Полтавської ОДА і взяв участь у виїзному засіданні.    Після розгляду основих питань порядку денного, що стосувалися екологічних проблем, дотримання законодавства про державну службу, запобігання і протидії корупції, учасники колегії ознайомилися з ходом робіт з капітального ремонту аварійного мосту  через Сулу біля с. Млини (автодорога державного значення Р-60 «Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин» 172+598).

Міст мають розширити на 2 м. Якщо нині його ширина 7м, то після реконструкції буде 9 метрів, по обидва боки від мосту створять пішохідні доріжки. Наразі  завершили  ремонтно-відновлювальні роботи на мосту. Про це повідомив керівник служби автомобільних доріг Полтавщини Володимир Трояновський.

«Нині ми замінили ті пішохідні балки, які впали в квітні цього року. Вартість відновних робіт становить 900 тис. грн.., із них 650 тис. грн.. виділено з обласного бюджету. Їх витратили на аварійно – відновлювальні роботи. Це єдиний експериментальний міст в Україні. Тут встановлять особливі металеві конструкції, які не використовують в будівництві інших мостів», – зазначив Трояновський.

Реконструкція  аварійного мосту коштуватиме 60 млн. грн. Однак поки що,  фінансова сторона питання залишається не вирішеною.

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко зазначив, що гроші на реконструкцію мають виділити як обласний, державний, місцевий бюджети, так і служба автомобільних доріг.

«Ми повинні звернутися до депутатів обласної ради. Тут має бути і ініціатива служби автомобільних доріг. Цей міст є стратегічним для Лохвицького району. Зробити його можна спільними зусиллями. Потрібне спів фінансування. Однак, якщо ми не виділяємо з місцевого бюджету кошти, то формати спів фінансування не розглядають», – сказав Валерій Головко. Він додав, що цього року має бути затверджений проект з капітального ремонту мосту, а наступного року його потрібно реалізувати.

 За матеріалами офіційного сайту Полтавської ОДА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]