Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У країні чудес
2015-04-29

Ви скажите, Країни Чудес не існує? А от і не правда! На Країну Чудес 23 квітня перетворилася Полтавська обласна бібліотека для дітей ім. Панаса Мирного. Там відбувалися справжнісінькі чудеса. Діти з усієї області, щоз’їхалися на конкурс «Найкращий читач України 2015 року», стали свідками чудернацьких див. Господинею свята була звичайнісінька Королева Книг, яка гостинно вітала конкурсантів. Серед них були і переможці ІІ (районного) етапу конкурсу Миргородщини Марія Стукало та Єлизавета Головянко.

Та Королеві постійно заважали Білий Кролик і Аліса. Кролик весь час поспішав і примушував всіх присутніх поспіхом брати участь у вигаданих ним іграх. Усі разом повторювали чудернацькі рухи, зменшувалися і збільшувалися завдяки печиву та напою з пляшечки, які віднайшла Аліса. Обплутані чарівним павутинням, діти заговорили римами. І склався гарний вірш про читаючих дітей Полтавщини.

А ось впевнено перемогти в конкурсі Лізі Головянко безперечно допоміг чарівний капелюх Капелюшника. Це Кролик позичив його в господаря, щоб кожен учасник, вдягнувши його, від чистого серця побажав товаришу перемоги. Завдяки капелюху та любові до читання наші  дівчатка на цілий рік закріпили за собою звання «найкращих читачів Миргородщини», а Ліза ще й здобула звання «найкращого читача Полтавщини 2015 року». У вересні вона здійснить подорож до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», де познайомиться зі своїми однолітками - теж небайдужими до книг.

Тож від імені всіх читачів Миргородщини щиро вітаємо Єлизавету Головянко з перемогою та бажаємо і їй, і Марії Стукало ніколи не розлучатися з книгою та надалі бути активними читачами своїх сільських бібліотек – Кибинської та Шахворостівської.

Валентина Зінченко,

 заступник директора Миргородської централізованої бібліотечної системи

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]