Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді вшанували пам’ять загиблих земляків
2022-08-29

29 серпня в Україні  вшановують пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. "Ми пам’ятаємо кожного Героя та Героїню, які поклали життя задля нашої незалежності від агресора. І доки жива ця пам’ять – доти Україна нездоланна!" - сказав міський голова Сергій Соломаха та поклав квіти до пам'ятного знаку загиблим землякам, що у сквері Слави.

У церемонії покладання квітів також взяли участь військовослужбовці, правоохоронці, представники міської та районної влади. Голова Відокремленого підрозділу громадської організації “Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій” в м. Миргороді Сергій Бакало зауважив, що насправді кожного дня ми маємо згадувати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу. Герої не вмирають!

На знак пошани і вдячності перед тими, хто поклав своє життя, захищаючи волю та незалежність України, присутні  схилили голови.  Вшанували загиблих земляків на території всієї громади, поклавши квіти до могил Героїв.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]