Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді триває підготовка на випадок потенційно можливого блекауту
2024-01-10

Міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду з питань життєзабезпечення громади на випадок можливого блекауту через російські обстріли. У фокусі уваги - дії, рекомендовані Міністерством житлово-комунального господарства і обласною радою оборони та місцеві заходи для збереження інженерних комунікацій у будинках та на підприємствах-надавачах послуг. На нараді широко обговорили алгоритм дій у разі тривалого блекауту чи виникненні інших надзвичайних ситуаціях при низьких температурних показниках. У цьому контексті йшлося про резервне забезпечення жителів водою, злиття води з систем опалення, взаємодію співвласників помешкань з відповідними службами, функціонування Пунктів Незламності  та інше.

"Ми переживали вже в минулому році блекаут, коли була плюсова температура, і мова не йшла про те, щоб зливать воду. Але прогнозують  мінусову температуру, і, що чекати від агресора - не зрозуміло. Тому ми повинні бути до всього готові", - наголосив  міський голова Сергій Соломаха. 

За словами заступника міського голови Сергія Швайки, сьогодні усі об'єкти критичної інфраструктури забезпечені генераторами та мають запаси палива для їх роботи протягом кількох діб. А щодо запобіжних заходів, то їх застосовуватимуть лише у крайньому випадку.

На порядку денному також порушили питання централізованого гарячого водопостачання та можливі варіанти його вирішення. У обговоренні цієї теми  взяв участь Анатолій Колієнко - професор Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка. Науковець, зокрема, розповів про результати аудиту КП "Тепловодсервіс" та альтернативні шляхи відновлення централізованого водопостачання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]