Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді триває підготовка на випадок потенційно можливого блекауту
2024-01-10

Міський голова Сергій Соломаха провів розширену нараду з питань життєзабезпечення громади на випадок можливого блекауту через російські обстріли. У фокусі уваги - дії, рекомендовані Міністерством житлово-комунального господарства і обласною радою оборони та місцеві заходи для збереження інженерних комунікацій у будинках та на підприємствах-надавачах послуг. На нараді широко обговорили алгоритм дій у разі тривалого блекауту чи виникненні інших надзвичайних ситуаціях при низьких температурних показниках. У цьому контексті йшлося про резервне забезпечення жителів водою, злиття води з систем опалення, взаємодію співвласників помешкань з відповідними службами, функціонування Пунктів Незламності  та інше.

"Ми переживали вже в минулому році блекаут, коли була плюсова температура, і мова не йшла про те, щоб зливать воду. Але прогнозують  мінусову температуру, і, що чекати від агресора - не зрозуміло. Тому ми повинні бути до всього готові", - наголосив  міський голова Сергій Соломаха. 

За словами заступника міського голови Сергія Швайки, сьогодні усі об'єкти критичної інфраструктури забезпечені генераторами та мають запаси палива для їх роботи протягом кількох діб. А щодо запобіжних заходів, то їх застосовуватимуть лише у крайньому випадку.

На порядку денному також порушили питання централізованого гарячого водопостачання та можливі варіанти його вирішення. У обговоренні цієї теми  взяв участь Анатолій Колієнко - професор Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка. Науковець, зокрема, розповів про результати аудиту КП "Тепловодсервіс" та альтернативні шляхи відновлення централізованого водопостачання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]