Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися з Героєм Євгеном Хоменком
2024-03-09

Тяжке і невимовне горе знов чорним крилом огорнуло миргородську землю. Громада  провела у вічність вірного сина нашого народу, воїна та надійного побратима. 1 березня 2024 року на Луганському напрямку, виконуючи бойове завдання, загинув командир аеромобільного відділення підрозділу 81-ї окремої аеромобільної бригади старший сержант Хоменко Євген Юрійович.

Євген Юрійович народився 6 серпня 1986 року в м. Миргород. 9 класів Миргородської школи №2. Вивчився на тракториста-машиніста у Миргородському професійно-технічному училищі №44.

Працював на миргородському підприємстві ПрАТ «Армапром», на заводі мінеральних вод. Керівництво цінувало Євгена Хоменка за відповідальність і завзятість у роботі, а численні друзі любили за щиру душу, веселу вдачу і легкий характер. Євген Юрійович виріс у дружній люблячій родині, за прикладом якої створив і свою власну. Дуже радів народженню двох донечок і сина, мріяв про щасливу долю для кожного з дітей. З листопада 2022 року він доєднався до високомобільних десантних військ Збройних Сил України, щоб гнати російських окупантів з рідноїземлі. Під гаслом 81-ї окремої аеромобільної бригади: «Народжені перемагати!» Євген Хоменко з честю та гідністю боронив Україну від ворогів. Старший сержант Хоменко був справжнім десантником - мужнім, сміливим і витривалим. На жаль, кривавий бій 1 березня 2024 року став останнім для Героя.

Секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій висловив  слова співчуття та підтримки родині та побратимам полеглого Воїна.

Добрий, світлий спомин про Євгена Юрійовича Хоменка назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вічна пам’ять і слава українському Герою!

Єднаймося з вірою у перемогу! Слава Україні!

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]