Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із захисником Миколою Городніченком
2024-01-12

Сьогодні у Миргороді, низько схиляючи голови, попрощалися із відважним воїном Миколою Городніченком. Військовий загинув 8 січня 2024 року на Херсонському напрямку, виконуючи бойове завдання. Микола Анатолійович був досвідченим воїном, лідером з бійцівським духом і значним багажем прикладних знань. 

З початком повномасштабного вторгнення, група, яку очолював майор Городніченко, відзначилася бойовими успіхами на півночі, півдні, сході і заході України. Майор Микола Анатолійович брав участь у контрнаступальних діях на Харківщині, здійснював керівництво групою у майже окупованому Бахмуті, звільняв із побратимами Херсонщину.  Він був прикладом для особового складу, власним прикладом стимулював  до виконання найскладніших завдань.

За мужність і героїзм, виявлені під час виконання військового обов’язку, особисту мужність, виявлену під час бойових дій у зоні АТО/ООС та під час російсько-української війни, воїн десантно-штурмових військ та командир підрозділу Центру спеціальних операцій Микола Городніченко нагороджений: відзнакою Міністерства оборони України «Знак Пошани»; медаллю «Захисник Вітчизни»; почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу  - Головнокомандувача  Збройних Сил України «За досягнення у військовій службі» другого ступеня; нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За Вірність Українському Народу» першого ступеня; заохочувальною відзнакою Міністерства Оборони України; Почесним нагрудним знаком командувача Сухопутних військ «За відмінну службу в аеромобільних військах Сухопутних військ ЗСУ»; відзнакою командира Десантно-штурмових військ Збройних Сил України; відомчою заохочувальною відзнакою медаллю «10 років сумлінної служби»;  відомчою відзнакою «Вогнепальна Зброя»; орденом "За мужність" третього ступеня; орденом "За мужність" другого ступеня.

Героїзм і жертовність українських військових та громадян, які стають на захист своєї країни, слугують прикладом для всіх нас. Миколу Анатолійовича Городніченка дуже добре пам’ятають у рідному Ромодані, де  виріс захисник України, і пам’ятатиме вся Україна, за яку наш воїн віддав життя.

Сьогодні на Алеї Героїв у Миргороді поряд із могилою старшого солдата Городніченка Віктора Анатолійовича, який загинув у 2021 році на Донеччині, поховали  і його брата-Героя, Миколу.

Сумуємо разом із родиною Городніченко, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!   

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]