Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із захисником Миколою Городніченком
2024-01-12

Сьогодні у Миргороді, низько схиляючи голови, попрощалися із відважним воїном Миколою Городніченком. Військовий загинув 8 січня 2024 року на Херсонському напрямку, виконуючи бойове завдання. Микола Анатолійович був досвідченим воїном, лідером з бійцівським духом і значним багажем прикладних знань. 

З початком повномасштабного вторгнення, група, яку очолював майор Городніченко, відзначилася бойовими успіхами на півночі, півдні, сході і заході України. Майор Микола Анатолійович брав участь у контрнаступальних діях на Харківщині, здійснював керівництво групою у майже окупованому Бахмуті, звільняв із побратимами Херсонщину.  Він був прикладом для особового складу, власним прикладом стимулював  до виконання найскладніших завдань.

За мужність і героїзм, виявлені під час виконання військового обов’язку, особисту мужність, виявлену під час бойових дій у зоні АТО/ООС та під час російсько-української війни, воїн десантно-штурмових військ та командир підрозділу Центру спеціальних операцій Микола Городніченко нагороджений: відзнакою Міністерства оборони України «Знак Пошани»; медаллю «Захисник Вітчизни»; почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу  - Головнокомандувача  Збройних Сил України «За досягнення у військовій службі» другого ступеня; нагрудним знаком Полтавської обласної ради «За Вірність Українському Народу» першого ступеня; заохочувальною відзнакою Міністерства Оборони України; Почесним нагрудним знаком командувача Сухопутних військ «За відмінну службу в аеромобільних військах Сухопутних військ ЗСУ»; відзнакою командира Десантно-штурмових військ Збройних Сил України; відомчою заохочувальною відзнакою медаллю «10 років сумлінної служби»;  відомчою відзнакою «Вогнепальна Зброя»; орденом "За мужність" третього ступеня; орденом "За мужність" другого ступеня.

Героїзм і жертовність українських військових та громадян, які стають на захист своєї країни, слугують прикладом для всіх нас. Миколу Анатолійовича Городніченка дуже добре пам’ятають у рідному Ромодані, де  виріс захисник України, і пам’ятатиме вся Україна, за яку наш воїн віддав життя.

Сьогодні на Алеї Героїв у Миргороді поряд із могилою старшого солдата Городніченка Віктора Анатолійовича, який загинув у 2021 році на Донеччині, поховали  і його брата-Героя, Миколу.

Сумуємо разом із родиною Городніченко, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!   

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]