Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді попрощалися із Воїном Миколою Цибуліним
2024-02-13

13 лютого у Миргородській громаді провели в останню путь Героя-захисника Миколу Цибуліна. Солдат Микола Юрійович був розвідником розвідувальної роти окремого розвідувального батальйону десантно-штурмових військ України.  Загинув 9 лютого 2024 року на Дніпропетровському напрямку.

Микола Юрійович Цибулін народився 5 жовтня 1985 року в Лубнах. Коли Миколі виповнилося 4 роки, родина переїхала в Миргород. Тут він закінчив 9 класів колишньої школи №4, вивчився на будівельника в Миргородському професійно-технічному училищі №44. Працював на Миргородському хлібозаводі, будівельних майданчиках. З 2015 року добровільно пішов захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Був справжнім розвідником - сміливим і відчайдушним, готовим до виконання будь-якої операції. За 8 років бойових дій солдат Цибулін виконував складні і небезпечні завдання на майже всіх ділянках бойових зіткнень із ворогом. Був неодноразово пораненим, але кожного разу повертався до своїх побратимів. "Стояти до кінця, воювати до перемоги, віддаватися на повну - такими були його власні життєві настанови. На жаль, 9 лютого 2024 року на Дніпропетровському напрямку героїчний життєвий шлях розвідника закінчився", - розповів начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування  і соціальної підтримки майор Богдан Зубченко.

Заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка висловив щирі співчуття  рідним та побратимам полеглого Воїна:" Розділяємо горе і щиро співчуваємо рідним і близьким героя, особливо  мамі, Олені Анатоліївні. Нехай Господь втамує біль і полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини. Наша безмежна шана полеглому Воїну. Його смерть не була марною – Микола Цибулін з честю виконав свій чоловічий, громадянський,  військовий обов’язок і поклав життя за рідну Батьківщину".

З відповідними почестями захисника України поховали на Алеї Героїв.

Вічна пам'ять нашому оборонцю.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]