Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У громаді підбили підсумки місячника озеленення, чистоти і благоустрою
2023-06-13

На плановому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 13 червня  під головуванням міського голови Сергія Соломахи, підбили підсумки  проведення місячника озеленення, чистоти і благоустрою на території  Миргородської міської територіальної громади. Із 20 березня по 20 квітня 2023 року заходами акції з озеленення, чистоти, озеленення та благоустрою було охоплено 37 населених пунктів громади. У прибиранні взяли участь підприємства, організації, установи та мешканці громади.

За словами начальника відділу житлово-комунального господарства Олександра Залєського, серед основних видів робіт, які були виконані протягом місячника – це і дорожні роботи, очистка ливневої каналізації, ремонт зовнішнього освітлення, підготовка міського пляжу до літнього сезону, прибирання вулиць, дворів, кладовищ від сміття, догляд за деревами, а також підготовка клумб і газонів до висадки квітів у парках, скверах та вулицях.

Виконання деяких робіт ще продовжується, наприклад вивезення сміття з населених пунктів громади, косіння територій, грейдерування та ремонт доріг громади, відновлення роботи світлоточок. За період місячника було вивезено та захоронено 6936 м3 сміття.

Хоча, за словами Олександра Залєського, не дивлячись на неодноразові звернення виконавчого комітету міської ради щодо наведення благоустрою на прилеглих територіях, не всі керівники підприємств, установ, особливо приватні підприємці, вжили заходів по приведенню закріплених територій в належний стан.

 У той же час активну допомогу з благоустрою населених пунктів громади надали місцеві підприємства та підприємці, а саме: ТОВ «Астарта Прихоролля», СТОВ «Славутич», ФОП Кривчун С.В. та багато інших. Було відзначено і проведену роботу інспекторами сектору по роботі з органами самоорганізації населення організаційного відділу міської ради, голів вуличних і будинкових комітетів, які згуртували людей до проведення акції з благоустрою, чистоти і озеленення  на своїх територіях.

Мешканці активно упорядковували прибудинкові та власні території, фарбували лавки, дитячі майданчики, обкопували дерева, білили бордюри, висаджували дерева.   

 

Підбиваючи підсумки місячника озеленення, чистоти і благоустрою 2023 року,  міський голова Сергій Соломаха подякував всім працівникам комунальних підприємств, керівникам організацій, підприємств і установ громади, які взяли участь у місячнику, інспекторам сектору по роботі з органами самоорганізації населення організаційного відділу міської ради, головам вуличних і будинкових комітетів, жителям громади, які доклали  багато зусиль для наведення порядку та чистоти в нашій громаді.

Благоустрій громади - щоденна робота, а не лише заходи, проведені в межах місячника озеленення, чистоти і благоустрою в громаді. Дуже добре було б, якби кожен мешканець Миргородської міської територіальної громади відчував відповідальність за свій населений пункт. Мінімальний вчинок від однієї людини – викинутий у смітник папірець, а якщо від багатьох – величезний внесок у загальний результат. Велике починається з малого. Тільки спільні зусилля та праця здатні зробити нашу громаду ще більш привабливою,  затишною, комфортною для проживання. Бо ми віримо у мирне і щасливе майбутнє нашої України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]