Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У фокусі сьогодення - співробітництво громад
2023-08-01

Миргородська міська територіальна громада продовжує роботу по залученню селищних громад до співпраці за різними напрямками. На нараді у міській раді широко обговорили це питання. Представники міської ради, директори міських комунальних підприємств, центрів разом із  очільниками селищних громад проаналізували діючі договори про співробітництво та механізми спільної діяльності в сучасних умовах.

Надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення, ремонт та утримання доріг, пожежної охорони тощо. Впоратися з цим легше, якщо співпрацювати - об’єднувати кошти і зусилля з сусідніми громадами, які в цьому теж зацікавлені. За словами міського голови Сергія Соломахи, нині співробітництво з громадами налагоджено у сфері медичних, комунальних, освітніх, соціальних  та теле комунікаційних послуг. Міський голова говорить, що є ще досить багато проєктів, які можливо реалізовувати спільно громадами. Сергій Павлович звернувся з проханням актуалізувати процес по оформленню відповідних документів про співробітництво, адже розпочався бюджетний процес.

Актуальною темою нині є і соціальне відновлення захисників та захисниць і членів їх сімей. Про реабілітаційний проєкт, який стартував у співпраці з Мінсоцполітики, Міноборони, Полтавської обласної та Миргородської міської рад розповіла помічниця народного депутата Олега Кулініча та голова ГО “Коліщата” Тетяна Усик. Послугу з соціального відновлення планують масштабувати на державному рівні на базі одного з Миргородських курортів.

За словами секретаря Миргородської міської ради Олександра Гуржія, який координує співробітництво громад, спільна діяльність сприятиме розвитку громад та підвищуватиме якість надання послуг громадянам. Міжнародний проєкт USAID "Говерла", з яким місто співпрацює, готовий надавати консультаційну допомогу для актуалізації та налагодження такої співпраці.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]