Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Чернівцях відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України
2024-04-18

Протидія безпековим загрозам та подолання наслідків ворожих атак на цивільну інфраструктуру, підтримка вітчизняного виробництва, європейська інтеграція та пов’язані з нею нові можливості і виклики для громад - основні питання, які обговорювали на засіданні Конгресу місцевих та регіональних  влад при Президентові України.

12 квітня 2024 року у Чернівцях відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це вже шосте засідання Конгресу. Участь у заході взяли Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, представники Уряду, територіальних громад, органів місцевого самоврядування та начальники обласних адміністрацій. Миргородську громаду представляв міський голова Сергій Соломаха.

Загалом до засідання долучилися понад 1,8 тис. учасників в різних форматах.

До порядку денного засідання увійшли наступні питання:

  • протидія безпековим загрозам, організації подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури;
  • функціонування об’єктів енергетичного комплексу України та заходи із забезпечення стабільної роботи енергетичної системи в умовах постійних ракетних обстрілів;
  • нова урядова політика з підтримки вітчизняного виробництва  «Зроблено в Україні»;
  • Європейська інтеграція України та нові можливості і виклики для українських громад.

Представники громад мали можливість задати представникам державної влади актуальні для них запитання, обрані за результатами рейтингового онлайн-голосування на сайті Конгресу.

 Докладніше 

"Взаємодія органів місцевого самоврядування та виконавчої влади на Конгресі є потужною.За три роки діяльності Конгресу процес взаємодії еволюціонував. Наприклад, засідання, що відбулося 12 квітня, більше готувалося, були утворені робочі групи. Відбулося напрацювання певних питань. Тобто, нас опитували, які з них є найбільш актуальними. Потім наша спільна думка була винесена на Конгрес. Тому взаємодія між органами місцевого самоврядування і виконавчою владою тут потужна", – підкреслив Сергій Соломаха.

Докладніше 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]