Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У "авіамістечку" встановили ялинку
2021-12-30

Одним із найулюбленіших  свят не лише дітей, а й дорослих є Новий рік. Цей особливий день розпочинає новорічно-різдвяні свята і дарує чарівний час для здійснення мрій. 28 грудня в "авіамістечку" на майданчику для мешканців було встановлено новорічну ялинку. Головний атрибут свята зібраний з металевого каркасу та з живих ялинок. 

Вагомий внесок в оздоблення новорічної красуні іграшками та гірляндами зробив керівник Миргородської управляючої кампанії, член виконавчого комітету та активний мешканець вулиці Багачанської Олександр Марченко, який своїми зусиллями уможливив проведення святкового заходу з нагоди Нового року для громади.

Уже 5 січня, о 13:30, біля ялинки відбудеться весела розважальна програма та вручення новорічних подарунків діткам. Майданчик перед будинком, за адресою вул. Багачанська, 110  стане містечком новорічних дійств,  наповнився чарівною атмосферою Нового року, гомінким веселим сміхом дітлахів. Діти разом з Дідом Морозом та Снігуркою під веселу святкову музику водитимуть хороводи, розповідатимуть Діду Морозу новорічні вірші та свої бажання щодо подарунків на Новий рік. Працівники культури та інспектор 2-го округу Миргородської міської ради, привітають з новорічними та різдвяними святами  дітей, а також усіх, хто вірить у справжні дива.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]