Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Творчий захід "Мій Миргород, пишаюся тобою"
2024-09-20

До святкування Дня міста Миргорода 18 вересня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся творчий захід, який був присвячений мистецтву та натхненню. У рамках цього заходу для студентів Університету третього віку відбулася година малювання кавою, приурочена до Дня міста.

Художниця МБК Ольга Кобрина провела майстер-клас, під час якого учасники отримали можливість спробувати себе у незвичайній техніці малювання – кавою. Це заняття дозволило створити витончені та цікаві картини, залишаючи на папері ніжні відтінки коричневого кольору. Майстер-клас сприяв розвитку творчого мислення, емоційному розвантаженню та об'єднав людей навколо мистецтва і любові до рідного міста.

Також для жителів села Єрки спільно з Територіальним центром проведено краєзнавчо-інформаційний променад "Мій Миргород, пишаюся тобою", який ознайомив учасників з історією рідного краю. Бібліотекар Єрківської сільської бібліотеки Людмила Роменська представила краєзнавчу виставку "Я до тебе, мій краю, моя Батьківщино", яка висвітлила важливі моменти історії Миргородщини через фотографії, документи та інші матеріали.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]