Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Творча зустріч «Літературний дивосад»
2021-09-09

 У читальній залі публічної бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі відбулася творча зустріч із Віктором Стусом, Ніною Носовою та Раїсою Карюк  під назвою «Літературний дивосад», на якій автори книг презентували свої нові збірки.

Віктор Стус – член Національної спілки журналістів і письменників України, прозаїк, драматург, Заслужений журналіст Автономної Республіки Крим, автор 18 книг -  презентував  новий роман «Ідеальне кохання», в якому поєднано все – мистецтво, поезія, війна, романтичні стосунки. Ця книга допоможе краще зрозуміти сенс буття, подолати усілякі труднощі та перешкоди. Адже любов – всеперемагаюча сила.

Кохання завжди надихало поетів, письменників, композиторів, художників, скульпторів. Йому і присвячена нова збірка Ніни Носової «Пора кохання золота». У ній - трепет душі, глибокі романтичні почуття. Кожен вірш є сповіддю жінки, закоханої в життя.

Ставлення до суспільних та соціальних процесів, що відбуваються в Україні протягом останніх десятиліть, - про все це у збірці віршів «Бачили очі…», яку презентувала Раїса Карюк. Кожен її твір є картиною буття, що вимальовується через гумор і сатиру та характеризують авторку як щиру українку, яка не тільки вболіває за долю держави, а й намагається допомогти їй.

Всі три автори є надвичайними патріотами України. У них українська душа, гаряче серце, яке любить свій край, свою землю. Вони творчі і багатогранні, відомі також, як автори і виконавці власних пісень. Дуже приємно, що такі талановиті особистості, як Раїса Карюк та Ніна Носова є активними студентками Університету III віку. Без їхньої участі не відбувається ні одне свято. Це жінки вродженого таланту, полум’яного серця, тонкого гумору та дивовижної енергії. Вони вміють з любов’ю до музики все своє оточення закупорити в світ прекрасного. Тому нас переповнює гордість за таких прекрасних студентів, які дарують багатство своєї душі у поетичних і музичних творах.

На заході панувала тепла та емоційна атмосфера. Підопічні Територіального центру разом з авторами співали їхні власні пісні та насолоджувались поезією. Творча зустріч наповнила серця присутніх радістю і теплотою.

Тож побажаємо нашим поетам душевної гармонії, міцного здоров’я,  нестримного бажання творити, втілення всіх творчих задумів і планів та збереження Божого дару бачити цей світ очима поезії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]