Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЦЕВ: не зменшуємо обороти
2021-02-12

9 лютого у приміщенні Дитячо-юнацької бібліотеки відбулося перше після «Великого переселення ЦЕВу» засідання педагогічного колективу, на якому були розглянуті питання нашого подальшого життя. Директорка ЦЕВ Анжеліка Хоменко у невимушеній бесіді з педагогами з’ясувала, з якими проблемами зіткнувся кожен керівник гуртка на новому місці роботи, як проходить період адаптації. Майже всі присутні висловили слова вдячності адміністраціям навчальних закладів міста за комфортні умови, створені для повноцінної роботи гуртків.

Також Анжеліка Анатоліївна щиро дякувала всім працівникам закладу, батькам вихованців за злагоджену, динамічну, добре організовану роботу по перевезенню майна ЦЕВ.

Заступник директора з НВР Валентина Чемара проінформувала керівників гуртків про ведення ділової документації, станом підготовки до заключного етапу атестації, дала суттєві поради щодо оформлення журналів.Методист Валентина Отисько проконсультувала керівників гуртків щодо заходів з охорони праці, створення безпечних умов праці та навчання у навчальних закладах міста, де працюють гуртки.

Культорганізатор Людмила Заливча повідомила про план культмасової роботи на лютий-березень та провела нагородження учасників загальноцевівського флешмобу «ЦЕВ колядує».

Адміністрація, методичний відділ ЦЕВ, технічна служба роблять усе можливе для комфортної, плідної, творчої праці всіх педагогів закладу. Ми не збавляємо обороти, ми творчо пристосовуємося до змін та умов… і з нетерпінням чекаємо на реконструкцію!

Заступник директора з НВР

Валентина Чемара

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]