Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тривають рейдові перевірки щодо дотримання протиепідемічних обмежень
2021-12-09

У Миргородській територіальній громаді тривають перевірки об’єктів щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину. Інспектори Миргородського управління Держпродспоживслужби перевіряють заклади торгівлі, заклади громадського харчування, навчально-виховні установи і  інші місця масового перебування  громадян. Під час обстеження місцевих супермакетів перевіряють наявність інформаційних матеріалів про запобігання коронавірусної інфекції та місця для обробки рук антисептиком.  

У торгових залах перевіряють наявність засобів індивідуального захисту, журналів реєстрації температурного скринінгу працівників та їх сертифікатів про вакцинацію, проведення заходів з дезінфекції.  За словами перевіряючих, адміністрації магазинів до карантинних обмежень ставляться серйозно.

"Спочатку виявляли багато порушень, тому ми вимушені були складати протоколи. По Миргородському району складено більше ста протоколів, з них майже 30 по Миргородській міській територіальній громаді. Зараз, як бачимо, громадяни-відвідувачі і  працівники  закладів  намагаються дотримуватися. Цього ж просять і вимагають від відвідувачів, які заходять до закладів," - розповів  інспектор Миргородського управління Держпродспоживслужби Григорій Захаренко. Загалом подібні перевірки в Миргородській громаді та районі проводитимуться і надалі. 

Інспектор нагадує, що дотримуючись елементарних правил і, звичайно, вакцинувавшись, ми зможемо подолати коронавірусну хворобу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]